[NAJAVA] Dani EU projekata povodom Dana Europe


Razvojna agencija Grada Kutjeva ERA – Europska d.o.o. organizira „Dane EU projekata“ u Narodnoj knjižnici i čitaonici Kutjevo 09. svibnja 2024. godine (od 10 – 13 sati)  povodom „Dana Europe“.

Cilj je održavanja „Dana EU projekata“ najširoj javnosti predstaviti projekte koji su realizirani u njihovoj neposrednoj blizini i koji su doprinijeli razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su kultura, obrazovanje, poduzetništvo, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam i mnoga druga.

Organizatori će predstaviti europske projekte koje su prijavili i provodili u posljednje vrijeme. Također, predstavit će i aktualne natječaje za poljoprivrednike i poduzetnike.

Tijekom održavanja Dana EU projekata djelatnici Razvojne agencije Grada Kutjeva bit će na raspolaganju za sva eventualna pitanja posjetitelja.

U prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Kutjevo u 17h planirano je održavanje radionice ˝EU članice˝ za djecu do 7 godina.  Cilj radionice je upoznavanje djece s značenjem EU, narodima i običajima te osnovnim karakteristikama država članica EU.

Kontakt: 099/485-8630, 091/645-9000, e-mail: erakutjevo@gmail.com